Český Focal Point pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Český Focal Point pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Hotelové, restaurační a stravovací služby

externi_odkaz Nástroje OiRA k hodnocení rizik v odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb
externi_odkaz Jak snížit úrazovost v kuchyni? Uvědomte si rizika, školte zaměstnance a veďte dokumentaci BOZP
externi_odkaz Svět Horeca – noviny se zaměřením na dodavatele a provozovatele gastronomických a ubytovacích zařízení
externi_odkaz Psychosociální rizika v sektoru HORECA (v angličtině)
ikona-pdf Fakta 79 – Ochrana pracovníků v hotelových, restauračních a stravovacích službách
 E-fakta 27 – Práce v horkém prostředí v sektoru HORECA

Nabídka

  • Úvodní strana
  • Novinky a akce
    • Tiskové zprávy ČR
    • Tiskové zprávy EU
    • Novinky ČR
    • Novinky v EU
    • Mezinárodní novinky
    • Akce ČR
    • Akce EU
    • OSHmaily
  • Právní předpisy
  • Kampaně a soutěže
  • Výzkum
  • Statistika
  • Rada vlády pro BOZP
  • Akreditace: z. č. 309/2006 Sb.
  • Systém BOZP v EU
  • Vzdělávání
  • Témata
  • Publikace a zprávy
  • O naší síti

Vyhledávání

Powered by WordPress | theme SG Simple